Wij zijn Seldenthuis

Betrokkenheid betekent bij ons:
interesse in het project én in de mensen
Bekijk onze vacatures

 

Ons team

Het team bestaat uit ambitieuze techneuten. Een mooie mix van jonge professionals en doorgewinterde experts, allen opgeleid vanuit de praktijk. Dit zorgt voor verschillende inzichten en perspectieven. Zo komen de best mogelijke oplossingen naar boven. Het omzetten van een idee naar productie: daar ligt onze kracht. Door de juiste vragen te stellen en bij aanvang helder te krijgen wat de wensen van onze opdrachtgevers zijn, tevens op lange termijn, zijn wij in staat om voor elk project een slim en kostenbesparend resultaat te leveren. Hierbij focussen wij ons dus op de haalbaarheid in alle opzichten, zowel technisch als qua kosten.

Onze werkwijze

Bij aanvang van een traject hebben we een kick-off waar de hele opdracht wordt besproken en waarin de taken worden verdeeld. De projectverantwoordelijke is naast de Operational Manager gedurende het hele traject het vaste aanspreekpunt van de opdrachtgever. We zorgen er verder voor dat we elkaars werk kunnen overnemen of bij kunnen springen, mocht dit noodzakelijk zijn i.v.m. een te halen deadline bijvoorbeeld. Tussentijds worden er onderling controles uitgevoerd, is er tijd om te sparren en na de afronding vindt er een gezamenlijke evaluatie plaats. Intern, maar ook met onze klant. Zo houden wij onszelf en elkaar scherp.

 

Contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem voor een kennismaking, een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek contact met ons. Gewoon bellen of mailen mag natuurlijk ook!

 

Contact

Wie is wie

Bob Seldenthuis
Eigenaar/Directeur
Daan van Berkel
Lead Engineer
Maarten Hoek
Operations Manager
Jori Oostveen
Management Assistent
Daan Nulle
Engineer
Jörgen de Witt
Engineer
James Verlinden
Engineer
Jimi Lelieveld
Engineer
Koen Rutten
Detailconstructeur/engineer
Job Boere
Constructeur
Giorgio Ramsaroep
Constructeur
Bram Lieverse
Bouwkundig engineer
Jij?
Met jouw expertise